Подробности за предстоящото първо издание на фестивала Elevation в Разлог

|
Над 20 изпълнители ще се качат на сцените на Elevation Festival в рамките на два дни. 30 Seconds to Mars, Hurts, Parov Stelar, Gentleman, култовите Dog Eat Dog и гръцката алтърнатив банда Cyanna са само част от звездния списък на участниците в първото издание на фестивала.
Към тях ще се присъединят и някои от емблематичните за DJ сцената имена, както и целият екип на Metropolis. Пълният афиш на фестивала ще бъдe обявени допълнително.

Събитието ще се състои на 24 и 25 юни на две основни сцени в Община Разлог, по подобие на много от световните музикални фестивали, които се провеждат извън градска среда за пълно удобство на меломаните. Сцените са разделени на денс и рок сцена, а двата дни на фестивала ще са съответно поп доминирани (първият ден) и рок доминирани (втория).

Hurts - "Wonderful Life"
Гостите на Elevation Festival ще могат да се настанят в предварително подготвен от Община Разлог къмпинг лагер, а останалите фенове ще могат да ползват квартири и хотели на преференциални цени в курортните градчета.
Билети се продават в мрежата на Eventim на промоционална цена от 96 лв за двата дни, а след изчерпване на първите 5000 броя, тя ще се увеличи на 120 лева. Ще бъдат пуснати в продажба и еднодневни пропуски на цена 70 лева, както и ексклузивната оферта, която се предлага за първи път на подобен род събитие – семеен билет. Така и непълнолетните ще имат възможност да чуят и видят своите любимците си на живо, заедно с родители си.
Къмпингът на фестивала ще се заплаща, като организаторите обещаха да се погрижат за много достъпна цена и вероятно ще има и комбинирани билети за концертите плюс къмпинг.

30 Seconds To Mars - "Closer To The Edge"
За улеснение на гостите на фестивала ще бъдат организирани специални автобусни линии от големите български градове до Разлог и Банско. В рамките на двата дни ще бъде осигурен безплатен превоз от двата курортни града до мястото на събитието.
Организаторите увериха, че са се погрижили за евентуални проблеми с достъп до мястото на концертите, като е предвиден екип от доброволци и достатъчно входове.
Поради големия процент български групи на фестивала, те ще бъдат обявени допълнително съвсем скоро, вече са известни Odd Crew, Sepuko 6 и Monyx. Ще бъде даден шанс и на една недотам популярна наша група или начинаещ артист да се изявят на Фестивала редом със световните звезди. Това ще стане посредством конкурс, подробности за който се очакват до дни от едни от съорганизаторите на събитието Radio Café Team.

Dog Eat Dog - "Who`s the King?"
Амбицията на организаторите е фестивалът в бъдеще да надхвърли по мащаби и популярност сръбския EXIT. За постигане на целта си влагат усилия в организация на много добро ниво и големи имена - предстои да бъдат обявени още трима хедлайнери на феста, за които бе подхвърлено, че са на върха на кариерата си. Скоро очаквайте още информация.

Cyanna - "Miles And Miles"
 


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *