Подробности за фестивал Summer Chaos в Бургас – вижте реда на излизане на групите

|
Получихме следното съобщение:

Броени дни до мегафестивала SUMMER CHAOS 2016!

Деца до 10-годишна възраст влизат без билет!

Наближава май-мащабното рок събитие за това лято  - фестивалът Summer Chaos 2016, който ще се състои тази събота, 13 август на стадион Лаур в Бургас.

Българската публика ще види на една сцена пет световни банди – The Prodigy, Bullet For My Valentine, Clawfinger, House of Pain и The Exploited, които обещават над 7 часа зареждаща музикална еуфория и със сигурност незабравимо преживяване!

В деня на събитието входовете на стадион Лазур ще въдат отворени в 14:30 ч. Първата банда - The Exploited, ще открие фестивала в 15:15 ч. Очаквайте цял час дива енергия и пого от неуморните шотландци!

Бащите на вечения хит „Jump Around“ -  House of Pain, ще видим на сцената в  16:45 ч., а Clawfinger се очаква да започнат своя сет в 18:15ч.

Малко преди 20 ч. ко-хедлайнърите на вечерта Bullet For My Valentine ще вдигнат градусите на емоцията още повече с всички свои хитове по време на 75-минутния си сет.

Големите звезди на вечерта  The Prodigy ще се качат на сцената точно в 21:30ч. В очакване сме на ударно шоу, представено от култовите легенди на цяло едно поколение Кийт Флинт, Лиъм Хаулет и Максим! Близо два часа публиката ще изживее динамичната енергия на британците с техните най-силни хитове „Firestarter”,Breathe”, „Omen”, ''Smack My Bitch Up’’ и много други!

The-ProdigyИли накратко, графикът на вечерта е следният:

 

14:30             -           Doors Open

15:15-16:15  -           The Exploited

16:45-17:45  -           House Of Pain

18:15-19:15  -           Clawfinger

19:45-21:00  -           Bullet for My Valentine

21:30-23:00  -           The Prodigy

 

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнена на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната  каса на Тикетпро на входа на стадион Лазур.

Призоваваме всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност.

 

Очаквайте скоро и последни новини за групите, тяхното пристигане в България и подробности за престоя им у нас.


Билети за Summer Chaos 2016 могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *