По-малко от месец и половина до концерта на френската сензация ЗАЗ в София

|
Наближава концертът на очарователната изпълнителка ЗАЗ (ZAZ) в София. На 30 май французойката ще излезе с бандата си на сцената на Зала 1 на НДК. Организатори на събитието са Teren Music в партньорство в Vivacom Fund. ЗАЗ изяви желание да гостува в България още преди година, тъй като бе очарована от огромния брой свои фенове в страната ни, а и в целия Балкански регион.
Билети за изявата на ЗАЗ все още могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетстрийм, а също и от билетния център на НДК. За съжаление, пропуските от 80 лв. вече са изчерпани, но се намира ограничен брой от тези на цена 70 лв. Останалите билети са от 45 до 60 лв.
ЗАЗ или новото френско чудо, както медиите я наричат, не престава да обикаля света, откакто си спечелва световна популярност, благодарение на хита си “Je veux” и грабващите си улични изпълнения.
 

 
„За мен мястото, на което пея, няма значение – дали съм на улицата пред няколко десетки минувачи или пък на огромен фестивал с публика от над 50 000 души – щом пея, значи съм щастлива! И да, продължавам да пея и под душа – повече рок, дори и поп…според настроението!”, споделя ЗАЗ в отговор на въпрос на един от българските й фенове.
Преди месец ЗАЗ обиколи и далечна Япония, а сега Европейското ѝ турне продължава – Германия, Швейцария, Белгия, Австрия, Русия, Сърбия, Македония и, разбира се, България, са само част от страните, които ще се радват на пленителната енергия на французойката.

Teren Music дават шанс на част от желаещите да присъстват на концерта да се сдобият и с покани, а също и с албума на ЗАЗ. Как ще стане това, феновете ще разберат от страницата на организаторите във Фейсбук, а също и от сайта им.
 

По материали на Терен МюзикКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *