“Поморианс” ще подгряват Summer Chaos Festival, вижте специално обръщение на Съли Ерна към феновете

|
Получихме следното съобщение:

Фронтменът на Gosdmack Съли Ърна направи специално обръщение към българските фенове за предстоящото шоу на бандата у нас! Музикантът сподели, че именно концертът в България е датата, която очаква с най-голямо нетърпение от всички предстоящи изяви на бандата в Европа!

Godsmack идват в България като хедлайнер на фестивала Summer Chaos Festival 2015, който ще се проведе на 16 юни 2015 на стадион Лазур в Бургас. Шоуто е част от голямото световно турне на бандата, в подкрепа на шестия им студиен албум "1000 hp".


Godsmack са едно от най-ярките свтовни имена в тежкия жанр и имат зад гърба си 4 номинации за "Грами", три поредни албума на челна позиция в Billboard Top 200 и рекорден брой хитове в Топ 5 на най-престижните световни класации.


Oстаналите хедлайнери на Summer Chaos Festival 2015, които ще видим това лято на живо в Бургас, са калифорнийската рок машина Papa Roach, хардкор легендиите от Ню Йорк Biohazard и финландските крале на тежкия звук Amorphis.


Като подгряващи от българската страна в Summer Chaos Festival 2015 ще се включат и родните пънк-рок веселяци “The Pomorians”, които специално за фестивала са подготвили доста по-твърд сет.


Билети за предстоящото събитие могат да бъдат закупени от мрежата а Тикетпро България в цялата страна, както и онлайн на www.standartnews.com.


Цените на билетите са както следва:


Front Stage: 110 лв.


Зона Терен 1: 85 лв.


Зона Терен 2: 65 лв.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *