Поредна сериозна изява на Фото Форум

|
На 8 юли в Централното фоайе на 1 етаж на НДК се откри шестата изложба на фотографския сайт Фото Форум. Това е финалната част на конкурса "Един миг от живота", организиран от Фото Форум и Panasonic Bulgaria.
В конкурса са участвали 1598 снимки от 309 автори от цялата страна, а 80 творби от 45 автора са изложени във фоайето.
"Запомнете тези имена - това са новите водещи автори в българската фотография - истински творци" - приветства участниците и гостите на изложбата доц. Петър Абаджиев.
Почти 70% от изложените фотографии са с репортажна насоченост. Като един от водещите репортери и организатор на изложбата "Българска фотожурналистика" Цецо Тончев сподели задоволството си от високото качество на изложените любителските фотоси, успели да уловят по един весел, тъжен, прозаичен или комичен миг от живота около нас.
Победителят Симеон Лютаков (Simon) получи фотоапарат Panasonic - FZ-10 и почетна грамота. Символични награди и грамоти получиха и спечелилите второ място - Камелия Атанасова (kkaammii) и трето място - Валентин Русанов (ValentinRussanov).
Приятелската атмосфера на откриването бе увенчана с червени рози, предоставени от "Арт Спектър" за всеки от фотографите.
Изложбата можете да посетите до 11 юли, всеки ден от 10.00 до 19.00 часа.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *