Посрещаме пролетта с Рут и видеото към “Slow Fire”

|
Концертът на 21 март подхранва любопитството към новия албум на певицата с предпремиерни изпълнения.

Рут Колева Снимка © Васил ГермановНовото видео на Рут Колева вече е факт. Клипът е към песента "Slow Fire" и е дебютен музикален проект за режисьорския тандем Александър Михайлов - Симеон Дамянов. Заедно с Александър Рут е работила и преди – той е снимал няколко нейни фотосесии, а кадрите в "Slow Fire" са заснети в студио "Графити" и клуб "Студио 5".

"Slow Fire" е част от излязлото през септември 2012 EP "Future Sweet" и е записана съвместно със свежите реге агенти Rebelites. Наскоро мини-албумът привлече вниманието на един от най-интересните азиатски лейбъли "Sweet Soul Records", които издават "Future Sweet" в Япония в края на април тази година.

Официалното представяне на видеото към "Slow Fire" ще бъде на 21 март в Sofia Live Club, когато настъпването на пролетта ще бъде официално отбелязано с концерт на Рут. Идването на новия сезон е и чудесен повод за певицата да изпълни предпремиерно песни от предстоящия си албум, който има всички шансове да се превърне в саундтрак на топлите дни. Началото на концерта е 22 часа, a събитието се осъществява в партньорство с Schweppes.

С това пролетната треска, завладяла Рут, не свършва. След броени дни тя ще замине за Лондон, където ще снима клип към първия сингъл от предстоящия си албум. Заглавието на песента, както и на самия албум, засега остават в тайна.

Повече за атмосферата в последния клип на Рут, заряда на музиката от новия й албум и бъдещите й музикални приключения по света и у нас можете да научите от първо лице в Sofia Live Club идния четвъртък. Билетите за концерта на 21 март вече са достъпни в мрежата на Eventim.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *