Представяне в три книжарници на “Книга на вълшебствата” с добавена реалност

|
Издателство „Инфодар” кани деца и родители на забавно представяне на „Книга на вълшебствата” - уникално издание с добавена реалност, едночасов празник с много изненади и награди. Сътрудниците на издателството ви очакват на 22.10.2011 г., събота, в:
• Книжарница "Хеликон", гр.София, бул."П. Евтимий" 68 (бившото кино Витоша) от 10,30 часа;
• Книжарница "Буктрейдинг", МОЛ „Сердика център”, бул."Ситняково" 48,етаж: -1 от 13,30 часа;
• Книжарница "Сиела", МОЛ „София”, гр.София, бул."Ал. Стамболийски" 101, етаж 2 от 16,30 часа.
 
"Книга на вълшебствата" oт Джим Пайп (32 стр., цена: 26.00 лв.)


Абракадабра! Приготви се за пътешествие в един вълшебен свят, изпълнен с магии, заклинания и загадъчни магьосници.

Разгърни тази книжка и ще попаднеш във вълшебен свят на заклинания, чародеи и бълбукащи котли. Следвай мъдрите съвети на един стар майстор магьосник и ще се научиш да караш метлата да лети, да виждаш чудати символи на компютъра и да преобразяваш лицето си в магарешко - и всичко това на екрана пред теб!
ВКЛЮЧВА ДИСК С ПРОГРАМА ЗА ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ!
Какво е добавена реалност?
Добавената реалност е компютърна програма, която съчетава елементи от реалния и виртуалния свят, и с нейна помощ и един компютър с уебкамера може да вдъхне живот на книгите с удивителни анимации!Джим Пайп е автор на много книги за деца от 5 до 14 годишна възраст в областта на научната фантастиката и фентъзито. Пише книги в областта на историята и естествознанието за деца от 8 до 12 години, а също така и за деца от 10 до 14 години, които не обичат да четат и трудно пристъпват към такава дейност.
Джим Пайп пише научна фантастика включвайки широка гама от теми за околната среда, научни и социални въпроси, също така е автор и на книги в областа на хорор жанра, на комикси, на книги с много отварящи се елементи (pop–up)и много други проекти, включващи хартиена механика. Вълнуват го теми за извънземни и необясними и чудати случки.
 

По материали на "Инфодар"
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *