Предстои концерт на “Блайнд Гардиън” в София

|
"Блайнд Гардиън" ще изнесат концерт на 17 май 2007 г. в зала Фестивална.
Дълго очаквани от феновете си в България, те идват за мащабен спектакъл, който според предварителна информация ще продължи около 140 минути. Все още не е известно името на подгряващата група. Организатор на събитието са "Most of Evil".
Немската банда се радва на завидна популярност сред почитателите на метъл музиката из целия свят поради специфичната особеност, че централно място в творчеството им заемат сюжети и мотиви от широко популярната трилогия “Властелинът на Пръстените”. Това, от своя страна, неминуемо допринася за уникалната атмосфера на техните концерти, станали запазена марка за групата чрез атрактивните декори, пироефекти, светлинно и видео-шоу, и ги превръща в едно наистина незабравимо преживяване.
Дискографията на групата съдържа над 10 албума, издавани от един от най-големите лейбъли за рок и поп-музика - "Върджин Рекърдс" и "Нюклиър Бласт".
Концертът в София е с начало 19 ч. Билетите са на цена 35 лв на предварителна продажба и 45 лв в деня на концерта и могат да се закупят от музикален магазин "ОЧЗ" в София, както и от мрежата на Eventim.bg.
 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *