Предстои разбиваща вечер с Татул, DSOL и Hate Campaign

|
Организаторите на концерта на Татул, DSOL и Hate Campaign разпространиха информация за лайва на 26 май: "Предстои зверска вечер, в която на една сцена ще се качат три български банди - всяка от тях уникална по рода си. Една вечер, която освен с мощни китари, яростни вокали и бласт-бийтове, ще ви грабне и с яки послания, разтърсващи песни, неща, над които можем да се замислим.
Това е вечерта на дебюта на новата българска касапница Tatul. Вечерта, в която D.S.O.L. ще пуснат отново мелачката на първия си албум "Awakened in this life", a машините от Hate Campaign ще изцедят и последните сили на присъстващите в рок бар "Фенс".
Денят е четвъртък, 26 май 2011, началото е от 20:00 ч., а входът - 6 лв.

Татул е нова метъл шайка, създадена от музиканти от групите Пропаганда, Мъртво, Hate Campaign, Деспот, Кът и Grimm. Събрана е първоначално по идея на Владо Иванчев (барабани, Hate Campaign, Деспот), Калоян Баев (китари, Мъртво) и Миксъна (китари, Excident). Към тях скоро се присъединяват Миро (Пропаганда, Кът), който поема вокалите и Рами (бас, Grimm). Групата прави своето първо участие като сборна формация на пред-партито за фестивала Sonisphere 2010, организирано от българския фен-клуб на Metallica - Harvester of Sofia. След като приключват с кавърите, музикантите решават да продължат да коват своя собствен стил, и избират името "Татул" като отговарящо най-силно на странното, едновременно тежко и мелодично звучене на бандата. В момента Татул са в студио и записват материала по дебютния си албум."


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *