Предстоящият концерт на Catamenia

|
На 11 октомври в столичната зала "Средец" "Catamenia" ще гостува за втори път в България.
Известна още като “Финландските Dimmu Borgir” - една от най-добрите скандинавски блек метъл групи, Catamenia пристигат като част от своето европейско турне, посветено на излизането на новия албум “Location: Cold”. Концертът е спирка от есенното турне на групата в Източна Европа “Bringing The Cold Tour” 2006, което стартира края на Септември в Русия. Преди това групата има три дати в Румъния, а след София продължава към Хърватска и Словения.
Първият им концерт у нас, на 24 май миналата година, премина при огромен интерес и въодушевление от страна на българската публика, която изпълни до кран предел зала с капацитет 600 души. Освен с новите парчета на групата, този път шоуто ще се отличава и с качеството на звука, за което ще се погрижат "Dynacord", за да могат феновете да усетят помитащата сила на финландския блек метъл в цялата му мощ.
Подгряващи групи на концерта ще бъдат "Winterhorde" (Израел) и "The Revenge Project" (България).
Билетите са в продажба от 18 Септември в магазин О.Ч.З. в София. Цените са съответно - 15 лева на предварителна продажба и 18 лева в деня на концерта.
Началото на концерта е от 19 часа.
В навечерието на концерта, на 9-ти Октомври, Радио "Тангра Мега Рок" ще излъчи ексклузивно интервю с групата.
На сцена Catamenia ще излязат в състав: Riku Hopeakoski - китара, бек вокали, Ari Nissilа - ритъм китара, бек вкали, Olli Mustonen - вокали, Veikko Jumisko - барабани, Tero Nevala - клавири, бек вокали, Toni Kansanoja - бас, бек вокали.
 

По материали на Most of Evil Music
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *