Предстоящ концерт на Стинг у нас

|
На официална пресконференция агенция “Пикендмор” и Вивател потвърдиха предстоящия концерт на Стинг у нас.
На 12 юни на стадиона в град Несебър почитателите на звездата ще могат да присъстват събитието, част от европейското турне, представящо албума “Broken Music”. Сред организаторите е и община Несебър в лицето на кмета Николай Трифонов. Според предварителната информация, стадионът е обновено и модерно съоръжение, с капацитет около 20 000 души. Билети ще се продават от 16 март на касите на Националния стадион “Васил Левски” в София и в разпространителската мрежа на Ивентим. До 19 март цената им е 35 лева, а след това – 50 лв. При наличие на голям интерес е възможно организирането на транспорт от София до Несебър.
Стинг пристига с подгряваща група – за пръв път на сцена ще се изяви един от синовете му, като подробностите все още не са известни. Припомняме, че Джо Съмнър от няколко години игражда музикалната си кариера в групата “Фикшън Плейн”. Нина Гиргинова, мениджър на “Пикендмор”, съобщи имената на музикантите, които ще свирят със Стинг - китаристите Доминик Милър и Лайл Уоркман и барабанистът Ейб Лабориел.
Мария Тойчева, мениджър “Маркетингови комуникации” на Вивател, разкри, че освен концертите на Депеш Мод и Стинг компанията планира да подкрепи гостуването на още едно световноизвестно име от музикалната сцена, но засега не съобщи подробности.
Предстоящите проекти на “Пикендмор” за тази година, анонсирани от Нина Гергинова са: концерт на “Апокалиптика” на площада в град Каварна на 1 юни (с подкрепата на Община Каварна), Анастейша във втората половина на юни в Несебър, “July Rock Fest” на 30 юни, 8 юли – “Назарет”, Джо Сатриани и Ерик Сардинас в Несебър, на 25 юли “Уайтснейк” в Каварна, водят се преговори за “Симпли Ред” за дата около 5 септември и се очаква още едно голямо име, отново без да се разкриват подробности.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *