Премиера на “По пътя” на Румяна Симова

|
Дебютната стихосбирка на Румяна Симова "По пътя" беше представена пред голяма група приятели на 9 август в читалище "Възраждане", кв. Дървеница. Книгата е издание на Сдружение "Словото" и е спонсорирана от фирма Евитта. Подборът и подредбата на стиховете вътре са направени от авторката, а корицата е дело на Георги Величков, виден фотограф в мрежата и зам. председател на "Словото".
Премиерата съвпадна (неслучайно) с рожденния ден на поетесата. Мария Янакиева, говорителка по телевизията и приятелка на Руми Симова чете стихове от новата книга, както и едно все още непубликувано стихотворение, свързано с предстоящата емиграция на авторката. Присъстваха много приятели и фенове на поетесата, за повечето от които тя е по-позната с ника си osi4kata. С този ник беше свързано и стихотворението, което bogpan прочете и което е посветено на нея.
Вечерта приключи, както си е в реда на нещата, с даване на автографи и коктейл, който по-късно прерастна в силен купон, посветен не само на премиерата, а и на красивия юбилей на авторката.
Книгата може да бъде закупена от виртуална книжарница Books.bg.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *