Приключи играта за Тънка червена рок линия, вижте кой печели!

|
След приключването на играта, организирана съвместно в фестивала "Тънка червена рок линия", вече са известни имената на двамата, които печелят четиридневен билет за фестивала.
Правилният отговор на въпроса, който зададохме - колко групи участват на фестивала, е осем групи:
15 ноември, 21 часа - Default и Booze Brothers

16 ноември, 21 часа - OverGame и Ювиги

17 ноември, 21 часа - Der Hunds и Awake

18 ноември, 21 часа - Soundfull и Йерихон
 
Билети за фестивала и диск печелят Анна Панова и Юри Божерянов.
Поощрителна награда - тениска на OverGame - печели Пенко Скумов, а втората поощрителна награда - албумът "Blue Animals" на Der Hunds - отива при Даниела Стефанова.
 
Спечелилите могат да вземат наградите си в понеделник от бар "Тънка червена линия" (София, ж.к. Зона Б5, на ъгъла на ул. "Партений Нишавска" и ул. "Българска морава"). Имената ще бъдат и в гест-листа в бара - на входа по време на мероприятието или на самия бар в заведението, след концерта.
На късметлиите - честито!
 
Една от най-обещаващите български банди Default ще открият рок фестивала Тънка червена рок седмица 2. На 15 ноември 2010 от 21 часа групата ще се качи на сцената с новия си басист Мартин Митков.

Освен добре познати на феновете парчета като “Take the pills”, “Raindrops”, “Sick six shooter”, Default ще изсвирят за първи път на живо и новото парче “Bleed”.

„Фестивали като този са полезни и за музикантите, и за феновете, така че се радваме, че имаме възможността да открием второто издание на феста. Вече имаме 10 готови парчета, а на 15 ноември ще представим и най-новото - "Bleed". Ще дадем всичко от себе си, така че купонът е сигурен!” – твърдят музикантите.

Заедно с Default на сцената в първата фестивална вечер ще се качат и Booze Brothers. Всеки закупил билет за фестивала ще получи безплатно CD – специално създадената от организаторите компилация „Thin red rock cd, vol.1”.
А първите 20 закупили билет на 15 ноември ще получат и малка изненада от Default.

Билетите за всяка една от вечерите са на цена 5 лв., а за целия фестивал – 15 лв.
Дискът съдържа 16 авторски парчета на участниците във фестивала. Сред тях са както добре познати, така и нови за феновете заглавия като “Joke” на Awake, “Take the pills” на Default, “Swan Song” на Der Hunds, „Различен” на Ювиги, „Нов ден” на Иерихон, “Exiled” на бургазлиите Soundfull, “Far from heaven” на OverGame и други.

„Компилацията не случайно е озаглавена “Thin red rock cd, vol.1”, защото сме твърдо решени идеята да има бъдеще, както и фестивалът да стане традиционен” – заявяват организаторите.

Подбрани са музикални групи, които имат изявен авторски материал и притежават качествата да очертаят рамките на съвременната българска рок музика.
Наред с популяризирането на родните рок банди, фестивалът застава и зад социалната кауза „Срещу насилието”, подета от „Град за отговорни хора”. Целта на кампанията е инкриминиране на проявите на насилие към животните и пропагандиране на отговорно поведение, което да доведе до по-добра среда за живот за всички.

За добрия звук и осветление по време на фестивала ще се погрижи екип на Sound Creative team.
 


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *