Пуснаха билетите за концерта на Ди Ди Бриджуотър

|
Една от най-големите джаз певици на нашето време, носителката на две награди Грами Ди Ди Бриджуотър, ще изнесе концерт в София на 28 март в зала 1 на НДК. Концертът е организиран от Джаз+ и Френския институт в България. Певицата ще представи парчетата от най-новия си албум J’ai deux amours.
Джаз+ стартират продажбата на билети онлайн чрез сайта на Дюкян Меломан и в близо 50 бокс офиса в София и големите градове чрез системата за продажба на билети Ивентим. Билетите за концерта в София ще са на специална цена от 25 до 50 лв.
Ди Ди Бриджуотър беше номинирана за награда Грами и тази година в категорията Най-добър вокален джаз албум за програмата, която български й фенове ще имат уникална възможност да чуят и видят на живо. Ди Ди Бриджуотър има завладяващо артистично присъствие на сцената, тъй като има богат опит като актриса в мюзикъли на Бродуей. Тя е носител на най-престижната награда Тони за участието си в мюзикъла “The Wiz” и е номинирана за наградата “Сър Лорънс Оливие” за ролята на Били Холидей в мюзикъла “Lady Day”.
Ди Ди Бриджуотър е изключително активна в различни области. От 1999 г. е посланик на Организацията за храни и земеделие на ООН, помагайки в борбата с глада по света. Тя наследява Бранфорд Марсейлис като водещ на едно он вай-популярните джаз-радиопредавания – The JazzSet – по NPR (National Public Radio). А малцина знаят, че тя е прекрасният вокал в едни от най-популярните парчета на модерни есид-джаз банди като Юнайтед Фючър Организейшън и Габен.
Организаторите от Джаз+ дават възможност на най-любопитните да разгледат фотографии, да прочетат специално интервю за концерта в София, да слушат музика и дори да гледат кратко видео на специалния уебсайт, направен за концерта на Ди Ди Бриджуотър в София, на адрес: http://www.jazz-plus.net.
 

По материали на Джаз+Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *