Пуснаха за продажба на касите на НДК билети за концерта на Боби Макферин

|
Боби Макферин идва за концерт в София по покана на Wonder Music Agency и радио Jazz FM. Концертът, който ще се състои с подкрепата на Interlease, е на 21 юли т.г. от 19:30 часа в зала 1 на Националния дворец на културата като билети за шоуто от днес могат да бъдат закупени на касите в билетния център на НДК, както и в Интернет на адрес www.eventim.bg и www.tickets-bg.com.
Визитата му в страната е част от турне преминаващо през държавите на европейския континент като преди гига си в България звездата ще посети Русия, Австрия, Германия, Люксембург, Холандия и Италия. Специално за шоуто в София, организаторите подготвят изненада за българската публика – предстои на сцената до Боби Макферин да излязат и да му партнират някои родни изпълнители, чиито имена остават в тайна до деня на събитието.
Боби Макферин е носител на десет от най-престижните музикални награди в света, Грами, както и автор на култовия хит „Don’t worry be happy”, донесъл му световна популярност през 80-те години. Творчеството на гениалния композитор и интерпретатор на различни музикални стилове включва над 20 албума, а работата му е свързана с имената най-добрите музиканти в света на джаза - Chik Corea, Yo Yo Ma, Bela Flack, Quincy Jones, Herbie Hancock, Manhattan Transfer, Al Jarreau, The Yellowjackets както и с много други.
 

По материали на Агенция АндантеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *