Пътешествие в страната на суинга превърна София Лайв Клуб в кабаре

|
Сентиментал Суингърс подариха на публиката още една незабравима вечер - на 11 юни заедно с Михаил Йосифов Секстет отново изпълниха София Лайв Клуб с щастливи лица.
Кабаретното шоу "София Суинг Сити: Шансон Кабаре" плени публиката с култовите изпълнения на Лайза Минели от филма „Кабаре”, страхотни костюми и атмосфера, бомбета и истински кабаретни танцьорки. В ролята на конферансие пък влезе Марий Росен, който с лекота накара присъстващите да се пренесат във времето на кабаретата.
"София Суинг Сити: Шансон Кабаре" отново ще се запомни с много танци – запазената марка на всички концерти на Сентиментал Суингърс и секстета на Мишо Йосифов. Миналата вечер ненадминатите суинг селектори Дъ Смъглърс Кълектив не дадоха възможност на танцуващите да спрат и да починат дори за миг. Веднага след края на изпълненията на Рони, Деси и Вера, те поеха щафетата и раздвижиха всички присъстващи.
Изненадата за всички в съботното незабравимо приключение беше уникалният суинг вариант на “Killing in the name” на Rage Against The Machine, който Сентиментал Суингърс изпълниха на бис като “Swinging in the name”. Песента е с великолепния аранжимент на Мишо Йосифов и е едно от модерните парчета, които музикантите подготвиха и изпълниха в суинг версия на партито във Варна (на 9 юни), когато вечерта беше посветена на “Шансон Модерн”.
Трудно се пресъздава емоцията, която носи всеки един лайв на Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет. За тези, които още не са били на техен концерт – предстоят нови и още по-вълнуващи преживявания с вкус на розе и безкомпромисно суинг удоволствие през есента.
Дотогава – „Swinging in the name”!
 

По материали на организаторите

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *