Рамо до рамо, дъбстеп по двама

|
Информация за българското участие на партито със звездите на интелигентния future дъбстеп - Phaeleh и Von D. На 28 януари рамо до рамо, по двама, ще пуска постоянно нарастващият екип на Platform - най-младият промоутърски колектив за дъбстеп музика и градска култура.
Двама по двама, строй се, преброй се!
На 28 януари от 20,30 часа в клуб Mixtape 5 ще се потопим в дълбокия и мелодичен звук, меланхолични отклонения, нежни вокали, леки и подвижни бас секции в музиката на британеца Phaeleh и французина Von D.

Заедно с тях присъстващите ще могат да се запознаят с постоянно нарастващия екип на Platform, които ще представят от b2b изпълнения, групирани както следва: Weedess & Soundwave, Soundforia, Bashment & Dynamic, -99 a.k.a. Soulslept и бийтбокс showcase от шумния мръсник Skiller. Основният хедлайнер Phaeleh ще бъде подгрят от основателя и собственик на Platform - Jamez Bongg, който рамо до рамо с Monk ще представи специална deep dubstep селекция.

По едно рамо на партито ще ударят и Harry Up (основната фигура в Breakalicious), младата надежда Algoriddim, Harry Kash и Squadrum.

Разбира се, всички сетове ще са тематични и в тон с творбите на гостите, но към края на вечерта играта вероятно ще загрубее в посока на по-твърди звуци и бърз ритъм.

Промобилетите отдавна са изчерпани, на път са и тези на цена от 10 лева от предварителната продажба.


Нека преброяването започне сега!

 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *