“Ранобудно петленце” отново в ефира на “Хоризонт”

|
Ранобудно петленце” ще буди отново най-малките слушатели на „Хоризонт” с приказка всяка сутрин. Любимият детски герой ще посрещне своите малки приятели на голям детски празник в Първо студио на БНР на 10 октомври.
„Ранобудното петленце”, с което се будеха поколения пораснали деца, ще разказва отново приказки по „Хоризонт” от 11 октомври (понеделник) 2010 г. - всяка делнична сутрин в 6.55 часа, а в събота и неделя - час по-късно, в 7.55 часа. Зад гласовете на любимите детски герои стоят актьорите от театър „Вилекула”, които заедно с програма „Хоризонт” на БНР ще посрещнат своите малки приятели на голям детски празник на 10 октомври (неделя) 2010 г., от 16.00 часа, в Първо студио на БНР.
Куклени герои ще пеят, рисуват и танцуват с тях, всяко дете ще получи захарно петле и DVD с популярни детски песнички, продукция на „Рекламно-издателската къща” на БНР. На празника малчуганите ще чуят и видят премиерата на Ранобудното петленце – приказка за това как да обичат и пазят широките усмивки на лицата си.
„Ранобудното петленце беше верен ефирен приятел на поколения български деца. Идеята на програма „Хоризонт” е да среща отново най-малките си слушатели с любими приказни герои и да им отдава специално внимание в ефира си. Възрастните все по-малко имат навик и време да четат приказки на децата си. В известен смисъл възкресяването на знаковата за БНР рубрика е наш колективен опит да се реваншираме за това” - казва Калина Станчева – програмен директор на „Хоризонт”.
 

По материали на БНРКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *