Рут Колева празнува Коледа с концерт

|
Плакат за концертаВ Коледната вечер Рут и музикантите от бенда й ще празнуват заедно с гостите в Sofia Live Club. Превърналият се в традиция концерт до момента винаги е събирал всички меломани, избрали да останат в столицата на 25 декември. За трети път Коледа в Sofia Live Club ще се случи с музиката на Рут.

На празника тази година певицата ще изпълни песни от новия си албум RUTH, който в края на октомври беше представен с голям концерт във Военния клуб и малко след това получи адмирациите на един от най-големите музикални продуценти в световен мащаб - Марк Ронсън. Той сподели в профила си в  Twitter, че албумът на Рут е „невероятен“.

Освен новите композиции, на 25 декември за всички приятели на нейната музика Рут ще изпълни и най-обичаните песни от предишните й албуми.

Специалната атмосфера на Коледа ще бъде допълнена от тематични  изпълнения, в интерпретация на Рут и групата й. Сред композициите, които музикантите подготвят за коледния концерт, е Have Yourself A Merry Little Christmas.

На 25 декември Рут ще зарадва почитателите си и с мобилно приложение, в което феновете ще имат достъп до нейна музика, снимки, видеа и ексклузивно съдържание, достъпно само там. Апликацията е дело на DigiMark - една от най-бързо развиващите се компании за дизайн и разработка на мобилни приложения и софтуер за смартфони в Централна и Източна Европа. С приложението на Рут Колева, младите предприемачи от DigiMark правят първата стъпка към навлизането на българския музикален бизнес в мобилната дигитална среда.

Подобна апликация имат всички големи  изпълнители в света и фактите показват, че с времето това е доказано успешна платформа, която улеснява и подобрява комуникацията между артиста и публиката. Рут е първият български изпълнител с мобилно приложение.

И както подобава за истинския празник, следващата сряда някои от посетителите в Sofia Live Club ще си тръгнат оттам с подаръци.

Коледният концерт на Рут започва в 22:00 часа, а билетите вече са пуснати в предварителна продажба на празнична цена от 7 лева.

Коледа с Рут – едно музикално чудо, което е близо до вас!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *