Само седмица до концерта на Шаде

|
Остават броени дни до дългоочакваното гостуване на богинята на соул музиката Шаде на 29 октомври в Арена Армеец, София. След дълго отсъствие, Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото й звучене и новаторска визия.

Българската публика ще стане свидетел на един невиждан спектакъл. Подготовката за него започва два дни преди събитието.
Петдесетчленният екип на Шаде пристига в София на 27 октомври заедно с 20 ТИР-а сценична техника. Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина. Феерични австрийски завеси ще обграждат сцената от двете й страни. Върху тях ще бъде прожектирана забележителната мултимедия, дело на талантливата световно известна Софи Мюлер. Режисьорката от британски произход е създател на едни от най-ефектните видео клипове за последното десетилетие. Юритмикс, Гарбидж, Ноу Даут, Софи Елис Бекстър и набралата скоро популярност Ели Гулдинг са само част от имената, доверили се на режисьорския й замах.

Шаде пристига в София заедно с диджея Рос Алън. Англичанинът е част от екипа на мега звездата и я придружава по време на цялото й европейско турне.

Алан ще представи един изпълнен с ритъм и разкошни мелодии диджей сет, който ще подготви публиката за уникалното шоу на Шаде.

Интересът бе повече от очакван. Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цени от 130 до 170 лева.
 

По материали на София Мюзик ЕнтърпрайсисКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *