Сара Тавареш възобновява турнето си

|
След продължително боледуване португалската звезда Сара Тавареш възобновява турнето си “Xinti”. Дългоочакваният концерт у нас ще бъде на 14 май в зала „България”. Сара трябваше да пее там през ноември миналата година, но през миналата година претърпя тежка операция.
Певица с огромна енергия и положителен емоционален заряд Сара Тавареш пленява с искреността и жизнерадостта на изпълненията си. В музиката й има различни влияния от португалско-говорящите страни, които тя балансирано смесва и изпява на английски, португалски и анголски сленг, креолски от Капо Верде, като прибавя някои испански и френски думи. Сара кара слушателите си да се чувстват влюбени с омагьосващата си усмивка и неподправен талант.
Освен фантастична певица Сара е и изненадващо добра китаристка. Песните и са израз на личното й пътешествието, изпълнено с много светлина, преливащи от китарни рифове, нежни ритми и мек португалски вокал.
Концертът се прави от продуцентска компания “БГ Саунд Стейдж” с любезното съдействие на посолството на Португалия. Билети се продават в мрежата на Ивентим – магазини Пикадили, Германос, Техномаркет, Офис1 Суперстор, Фотосинтезис и касата на зала „България”. Купените за ноември билети важат за 14 май без заверка.
 

По материали на БГ Саунд Стейдж
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *