Свършиха промоционалните билети за Пол Ван Дайк

|
Промоционалните билети за Великденското парти с Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк) на 18-ти април в Зимния дворец, се изчерпаха напълно в празничните дни.
Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и магазините нa Germanos, а цената им от утре (6-ти януари) е 45 лв. В деня на събитито те ще се продават по 55 лв., а лица под 18 години няма да бъдат допускани в залата. По тази причина организторите от Жокер Медиа напомнят на всеки закупил си билет, да носи и личната си карта.
С милиони фенове по света, Paul Van Dyk никога до сега не е пускал в България. Той пристига в Зимния дворец на най-хубавия ден - Великден. Уникалното парти с DJ Nо1 в света (за 2005 и 2006 г.) ще направи празника повече от велик. Преди броени дни Гуруто на транса посрещна 2009-та с новогодишен сет в Рио Де Жанейро, а през януари страртира Paul Van Dyk World Tour, с който го очакваме и в София.
Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк) е роден в Източна Германия през 1971г., a истинското му име е Matthias Paul. Израстнал по времето на комунистическия режим, съвсем естествено за него провокирацията била “какво се случва от другата страна”. За първи път стъпва на сцената като DJ през 1991г. в легендарния берлински Tresor club, а от тогава до днес заслужено и твърдо заема първите позиции в световните DJ класации. С над 3 милиона продадени копия на албумите си и всякакви музикални отличия в ръце, без съмнение Paul Van Dyk има водеща и определяща роля в развитието на световната електронна музика.

Автор е на едни от най-успешните ремикси на хитове на Depeche Mode, Britney Spears и Justin Timberlake. В албума In Between от август 2007г., успешно миксира вокалите на David Byrne и чаровната Jessica Sutta от Pussycat Dolls. Една от послените му “намеси” е върху парчето Poor Choice Of Words, включено в саундтрака на последния Batman: The Dark Knight. Музиката му е част от рекламните кампании на най-големите Световни марки – мобилни апарати, автомобили, телевизии и други.
 

По материали на Жокер Медиа
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *