Скорпиънс приемат финалистите от X Factor на специална среща в София

|

Получихме следното съобщение:


Scorpions. Photo - Marc TheisЛегендарната немска рок група Скорпиънс (Scorpions), която пристига в София на 16 декември 2013 г за голям концерт в зала „Арена Армеец“, ще приеме на специална среща финалистите от втория сезон на X Factor. Срещата между Клаус Майне и компания ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало. Какво ще научат младите таланти от една от най-дълго съществуващите рок групи в света, с над 40-годишна музикална история – ще стане ясно в епизодите на най-гледаното музикално шоу.


Концертът на Скорпиънс ще бъде част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата гостува в София по Коледа. Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта, а по софийските улици да „летят“ с пет чисто нови лимузини BMW - 7 серия. Всяка от тях ще бъде снабдена с шофьор, охрана и всякакви удобства, а както подобава на звезди от техния ранг – ще бъдат настанени в пет звезден хотел. В наскоро дадено интервю за българските медии вокалистът на Скорпиънс сподели: “Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо”.


Организаторите от Лауд Консертс напомнят на феновете, че седящите места за концерта на Скорпиънс в „Арена Армеец“ са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от ценова категория – от 75 лв. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички, с осигурено място за придружител. Придружителят ще вилиза с безплатен билет.


Билетите за шоуто на Скорпиънс на 16 декември 2013г в София са с цена от 65 лв. до 100 лв. и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, „На Тъмно“ и в интернет на www.eventim.bg.


Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта (без право на седящо място), като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и декларация (за закрила на деца на обществени места). Декларацията може да бъде изтеглена от сайта www.loudconcerts.com.
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *