Специални микрофони за концерта на Стинг в София

|
Вече са известни някои подробности относно предстоящия концерт на Стинг на 7 юни на стадион "Георги Аспарухов" в София. Звездата ще пристигне в деня на концерта.
"Symphonicity" е селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими хитове – от парчетата на Полис “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” и “Every Breath You Take” до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на звездата, като “Englishman in New York,” “Fragile,” “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” и “Desert Rose”.
Заедно с цялата изключително прецизна озвучителна техника, която пристига на 7 юни, ще бъдат доставени и специални микрофони за Софийската филхармония. Те са съобразени изцяло с това, че Стинг ще пее със Симфоничен оркестър и то на открито.
Остава по-малко от месец от старта на дългоочакваното турне на Стинг "Symphonicity" в Източна Европа. Добавени са още дати в Испания и Русия. Концертът на 16 юни на централния площад в Санкт Петербург ще бъде по повод на откриването на 15-ия Международен Икономически форум в Санкт Петербург.
Преди старта на предстоящото турне, Стинг ще направи няколко изяви за „загряване”. Една от тях вече се състоя на 29 април в препълнения, световно известен театър "Аполо" в Ню Йорк. Публиката се състоеше от членове на неговият фен клуб, близки приятели и семейството му.
Интересът към концерта на Стинг в България е голям, но все още могат да бъдат закупени билети на цени от 80, 100, 150 и 200 лв. от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
 

По материали на София Мюзик Ентърпрайсис


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *