Специално събитие за автора на книгата “Специални събития” д-р Джо Голдблат

|
На 17 април д-р Джо Голдблат, автор на книгата „Специални събития: Глобален мениджмънт на събития през 21. век” се срещна с български събитийни мениджъри в Дипломатическия клуб в Бояна.
На събитието присъстваха представители на български фирми за специални събития, ПР и рекламни агенции и медии. Гостите бяха посрещнати с хляб и сол под акомпанимента на гайда от д-р Джо Голблат, който бе облечен в българска национална носия. Всеки гост имаше специална възможност да разговаря с автора и да получи автограф. Според д-р Джо Голдблат “България има всички шансове да се превърне в лидер в събитийната индустрия в Източна Европа, защото има много добре подготвени специалисти”.
В рамките на своето посещение д-р Джо Голдблат представи пред студенти от специалност “Масови комуникации” в Нов български университет лекция на тема „Лидерската роля на събитията през 21. век: Нови възможностти за България”.
Д-р Джо Голдблат е почетен преподавател в департамента по туризъм към университета „Темпъл” във Филаделфия, щата Пенсилвания и изпълнителен директор по въпросите на професионалното развитие и стратегическите партньорства. Голдблат е основател и пръв президент на Международното дружество за специални събития. Лично той създава първата магистърска програма по специални събития към университета „Джордж Вашингтон” и е инициатор и автор на програмите за професионално сертифициране в сферата на специалните събития. Той е автор, съавтор и редактор на 15 книги и стотици статии. Сред неговите книги са: „Специални събития”, „Изкуството и науката на празненствата”, „Най-добрите практики в модерния събитиен мениджмънт”, „Основен пътеводител в спортния събитиен мениджмънт и маркетинг”, „Долари и събития: Как да успеем в бизнеса със специални събития” и „Международен речник за събитиен мениджмънт”.
Книгата „Специални събития: Глобален мениджмънт на събития през 21. век” е издадена от ROI Communication и е на книжния пазар от началото на месец април.
 

По материали на РОИ КомюникейшънКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *