“Спирит ъф Бургас” се разраства извън трите фестивални дни

|
Най-мащабното лятно музикално събитие на България - фестивалът "Спирит ъф Бургас" - ще започне през 2011 година с две големи вълни от подгряващи фестивала партита в цялата страна, които ще преминат под Beck’sperience, музикалната платформа на немската марка бира Beck’s.
Водени от успеха на миналогодишното трето издание на фестивала и амбицията да се разшири и затвърди, Спирит ъф Бургас тази година излизат извън рамките на трите фестивални дни и в средата на март тръгват на клубно турне из цялата страна. То ще подгрее голямото събитие на Централния плаж в Бургас на 12, 13 и 14 август 2011 г.
Партита ще дадат възможност на почитателите на хубавата музика да изживеят отново емоциите от изминалото лято и да се настроят за предстоящия сезон.
Клубният тур CATCH YOUR SPIRIT! BECK`PERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR ще протече в две вълни – пролетна и лятна. Първата стартира от първия ден на пролетта – 22 март. Втората вълна ще обхване част от май и месец юни.
По време на партита ще звучи музиката на артистите, участвали в изминалите издания на фестивала, както и тези, които ще се появят на тазгодишния Спирит ъф Бургас. DJ сетове от резидентите на CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR – DJ Fozzy и Мартин от клуб "Строежа" ще пренесат клубната публика в спомени от случилото се на морския бряг на Бургас в горещите августовски нощи на 2008, 2009 и 2010 г. и ще подгреят за голямото събитие на 2011 г. Специален гост на партитата ще е DJ Darkstep, съпътстван от MC Negy от прочутия лейбъл ILLMATE.
В началото на пилотното парти, на 22 март, в клуб "Строежа", програмният директор на Спирит ъф Бургас – Иван Вълков, ще е на разположение да отговаря на всякакви въпроси на публиката. Така всеки, който е любопитен да научи повече подробности от кухнята на събитието, е добре дошъл в 21 ч. на 22 март в клуб "Строежа" в Студентски град в София, за да се срещне лично с Иван Вълков.
Участниците в клубния тур ще имат уникалния шанс и да спечелят награди от Beck’s.
По време на всяко парти ще се разиграва томбола, в която ще може да участва всеки, закупил си билет за партито. Наградите от томболата ще са безплатни билети за трите фестивални дни – на 12, 13 и 14 август.
Важна част от първата вълна на CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR ще е изборът на едно момиче или момче, което да влезе в ролята на първия TV Presenter на фестивала. В качеството си на такъв, избраникът ще има уникалната възможност да се присъедини към екипа на Спирит ъф Бургас и да бъде част от фестивалната атмосфера. Той или тя ще получи достъп до бекстейдж зоните на музикалното събитие и ще има шанса да разговаря с артистите. Задачата на победителя в кастинга за TV Presenter ще е да отразява тазгодишното издание на фестивала заедно с видео-екипа на събитието. Детайлите около правилата и условията за участие в кастинга са публикувани на официалната Facebook страница и на сайта на фестивала www.spiritofburgas.com. Изборът на ТV Presenter ще се провежда именно по време на първата серия от клубни партита, а те ще минат през следните клубове в страната:
22 март, вторник - София - Строежа
25 март, петък - Благоевград - Underground
26 март, събота - Банско - Base Camp
8 април, петък - Пловдив - Петното
9 април, събота - Сливен – Тангра
16 април, събота - Габрово - Faces
21 април, четвъртък - Стара Загора - Paralaks
22 април, петък - Бургас - Bizarre
23 април, събота - Варна - Vintage 33

* * *
БИЛЕТИ:
Специални 1000 промобилета:
3-дневен промо билет: 99 лв. (50 еurо)
Старт на продажбите на промобилетите: 21 март 2011г.
Край на продажбата на промобилети: до изчерпване на количеството от 1000 билета.
Предварителна продажба:
1-дневен билет: 50 лева (25 euro)
3-дневен билет: 120 лева (60 euro)
3-дневен билет за къмпинга – 30 лева (15 euro)
По време на фестивала:
1-дневен билет: 60 лева (30 euro)
3-дневен билет: 140 лева (70 euro)
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *