Студентски фестивал за филмово изкуство в Балчик

|
Втори международен студентски фестивал за филмово изкуство в Балчик под мотото "The Best Things In Life Are Free" и със съдействието на FAME CARDS ще се проведе от 22 до 26 септември.
Участниците са студенти от академиите за кино от Великобритания, Германия, Португалия, Израел, Русия, Аржентина, Австрия, Испания и всички филмови академии от България.
Джони Одбол, създателят на новата вълна в DV киното и основател на “48 ч. Предизвикателство”, ще участва във фестивала в Двеореца в Балчик. Той ще отправи към всички участници предизвикателството да направят филм само за 48 часа. Екипите имат на разположение само два дни за създаването на един 5-минутен късометражен филм. Всичко, свързано със сценария, заснемането, монтажът и музикалното оформление на филма трябва да бъде изпълнено в рамките на две пълни денонощия между 22-ри и 24-ти септември 2004.
За всички гости на Фестивала: 5 дни FAME ZONE PEOPLE парти, организирано от FAME CARDS.
Със свои филми ще участват и студенти от департамент "Кино, реклама и шоубизнес" от програми "Кино и телевизия" и "Анимационно кино" на НБУ. Ръководителят на департамент "Кино, реклама и шоубизнес" доц. Иван Георгиев е поканен за член на международното жури.
За повече информация: www.film-fest.org.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *