Съвременен прочит на Бийтълс

|
Мария Илиева, Любо от група "Те", Тодор Колев, Хилда Казасян, Кирил Маричков, "032", Наско от БТР, Мариана Пашалиева и много други от най-популярните и харесвани музиканти и артисти на България ще съживят легендата Бийтълс на 8 февруари на сцената на НДК.
Зала 1 ще си припомни магията за любов и сбъднати мечти, а публиката - спомена за една красива приказка. “All U Need Is Love” е дълго подготвян проект, който има самочувствието да покаже, че България винаги е била в Европа, а изкуството ни никога не е имало нужда от виза за света.
Мащабното събитие се подготвя вече повече от 6 месеца. В основата на този проект отново стои един от най-забележителните ни творци Вили Казасян, който имаше не леката задача да пригоди хитовете на Бийтълс за оркестър, Биг Бенд и солисти.
На 8 февруари, от 19:00 часа музикална компания "Старс Рекърдс" с подкрепата на "Синергон Холдинг" събират на една сцена симфоничен оркестър и Биг Бенд, оперни и джаз певци, актьори и едни от най-популярните съвременни музиканти, военен и детски хор. Този проект ще припомни цяла една епоха, превърнала се в легенда. Над 100 артисти ще се качат на сцената на НДК за да разкажат по съвременен начин приказката за четворката от Ливърпул. "Yellow Submarine", "All You Need Is Love", "Ob-La-Di Ob-La-Da", "Yesterday", "Oh, Darling", "Hey Jude", "Michelle", "Let It Be" и много други от златните хитове на Бийтълс ще прозвучат за първи път на живо сцената на НДК подготвени и изпълнени от българи.
Разработва се специална сценография, която ще превърне събитието в истински спектакъл. Част от сцената ще представлява радиостудио, от което известният радиоводещ Георги Кушвалиев ще ни върне назад във времето, когато светът живееше и дишаше с музиката на Бийтълс.
Билети за концерта ще се продават както на касите на НДК, така и онлайн.
 

По материали на Старс РекърдсКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *