Тангра Мега Рок отбеляза втория си рожден ден с Балканджи, Черно фередже и Култур Шок

|
На 6 март в клуб Блек Бокс в София първото и единствено професионално онлайн рок радио отбеляза началото на тържествата по повод втория си рожден ден с концерт на българо- японо- хървато-босненска шайка Култур Шок (Kultur Shock). Мега купона подгряха не по-малко впечатляващите родни манияци от Черно фередже и Балканджи.
Над 1000-та фенове, препълнили залата пяха, куфяха и дивяха на тричасовия концерт. Три бяха и бисовете които Култур Шок изпълниха. Още текст и снимки вижте на сайта на радиото. Записи от концерта ще можете да видите по Tangra.tv.
А иначе купонът продължава - отново в чест на своя втори рожден ден (който всъщност е на 4 април) Тангра Мега Рок организира концерт на уникалните Molotov - на 11 април от 20 часа в зала "Христо Ботев". По-голямата зала ще позволи на всенародните тържества да станат още по-масови. Още повече, че на втората празнична вечер освен идващите за първи път в България легендарни и ултра горещи мексиканци от Molotov ще се включат и родните Светльо & The Legends и еднократно възкръсващите през тази година Babyface Clan!
Билетите са с цени 25 лв. (за първите 500) и 30 лв. (при предварителна продажба), а в дена на концерта (ако са останали) - 35 лв. От днес вече са в продажба в мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна, в музикалните магазини "О.Ч.З.", "Дюкян Меломан", "На тъмно" и т.н. Побързайте!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *