Таркан пристига в България за концерт

|
На 4 април на специална пресконфе­ренция бе обявен предстоящия концерт на поп звездата Таркан.
Най-успешният турски поп изпълнител ще пее за пръв път пред българска публика на 2 юни на стадион “Локомотив” в София. Подгряваща група ще са дует “КариZма”. Галя и Миро споделиха, че са много развълнувани и очакват с нетърпение срещата си с Таркан, на когото са големи почитатели. Припомняме, че песента на “КариZма” “Ирадъм”, която спечели редица международни награди, е вдъхновена именно от творчеството на хитовия изпълнител.
Организаторите „Юнивърсал”, София Мюзик Ентърпрайсис и Vivatel обявиха, че на концерта Таркан ще представи своя най-нов албум, първи англоезичен в кариерата му, “Come Closer”. Клипът към сингъла “Bounce” вече се върти по музикалните телевизии в страната. Албумът ще излезе в България едновременно с европейската си премиера на 10 април, съобщи Станислава Армутлиева. От тази дата започва и продажбата на билетите, които ще струват от 22 до 44 лв. (комисионната от 10% на TicketPro е включена в цената).
Турската звезда идва с екип от над 36 човека, който включва оркестър и балет. Изискванията към сцената са изключително високи и ще се наложи част от техниката да се осигури от чужбина, обясни Иван Несторов от СМЕ.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *