Том Джоунс ще пее в “Арена Армеец София”

|
София Мюзик Ентърпрайсис обяви, че за първи път в България ще гостува легендарният Том Джоунс. Концертът ще се състои на 18 ноември 2011 г. от 20 ч. в зала «Арена Армеец София».
Малко артисти могат да се похвалят със забележителна 46-годишна кариера, все по-успешна с течение на времето. Том Джоунс е наистина феномен. Освен че затвърждава своята популярност като изпълнител и творец в продължение на четири десетилетия, той получава най-добрите отзиви за работата и по последния си албум "Praise & Blame". Мотото на албума е „завръщане към чистотата в музиката”. Той е записан изцяло в студиото на Питър Гейбръл в Бат, Англия и продуциран от Итън Джонс (работил с артисти като Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini).
Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в цял свят. Албумът от 1999 г. "Reload" продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Певецът експериментира с различни стилове. Въпреки че е известен с хитове като "It’s Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "What’s New Pussycat", "I’ll Never Fall In Love Again" и "If I Only Knew", той преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Легендарният изпълнител е основната фигура в сериите на Мартин Скорсезе "Red White & Blues". През 2004 г. Том записва албум съвместно с Джулс Холанд (най-известният буги пианист във Великобритания), който бележи завръщането му към истинския рок енд рол. Преди да издаде "Praise & Blame" през 2010 г., студийният му албум "24 Hour" също е важен етап в неговата кариера. Повечето от песните са проникновени и насочени към изключително богатия и колоритен живот на Том Джоунс.
Билетите за концерта ще бъдат на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат закупени от касата на "Арена Армеец София", онлайн и на касите на Тикетпро в страната, както и повечето в музикални магазини.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *