Концерт на ТОТО догодина в София

|
Получихме следната информация:

Плакат за концертаLoud Concerts с гордост представя КОНЦЕРТ НА TOTO В СОФИЯ


БАНДАТА ЩЕ ЗАРАДВА БЪЛГАРСКИТЕ СИ ПОЧИТАТЕЛИ НА 28 ЮНИ В ЗАЛА „АРЕНА АРМЕЕЦ“


Легендарната банда ТOTO ще посети страната ни догодина. Концертът с дата 28 юни в зала Арена Армеец, обещава да се превърне в едно от най-очакваните музикални събития на 2015 година.

Билетите за концерта на ТОТО в София ще са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly и Telenor от 5 декември (петък).

Ценовите категории на билетите са 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

За предстоящото си европейско турне и в частност за концерта си в София, TOTO пристигат в следния състав:

Steve Lukather - vocals, guitars

David Paich - vocals, keyboards

Steve Porcaro - keyboards

David Hungate - bass

Joe Williams - vocals

Keith Carlock - drums

Lenny Castro - percussion

Jenny Douglas - vocals

Mabvuto - vocals

С над 35 години зад гърба си (бандата е създадена през далечната 1978 г.) и множество постижения, ТОТО остават една от групите с най-продавани турнета и албуми. Музикалният им стил с елементи на рок, поп, соул, фънк, прогресив рок, хард рок, ритъм енд блус и джаз ги прави уникални и неповторими. Много малко са групите в звукозаписната индустрия, които имат такова влияние както членовете на ТОТО. Като индивидуални музиканти, те са оставили своя отпечатък върху впечатляващите 5000 албума. Като група имат над 35 милиона продадени албума, а концертите им по целия свят се разпродават светкавично.

През годините печелят непрестанно нови фенове, превръщат се в пример за много известни личности в музикалния бранш, а хитове от ранга на “Africa” и “Rosannа им носят престижни призове, между които и няколко награди Грами.

Специалистите са единодушни – ТОТО са една от най-впечатляващите концертиращи банди, което могат да потвърдят и българските фенове, имали щастието да ги гледат на живо у нас през 2000 година.

През 2013 година бе заснето и по–късно издадено дългоочакваното DVD от турнето през 2013 г. - “35th Anniversary Tour: Live from Poland”, което оглави класациите в САЩ, Германия, Холандия, Белгия, Финландия и Швеция и застана на второ място във Великобритания, Франция и Канада.

ТОТО се вписаха успешно и в новата дигитална ера. Официалните и неофициални видеозаписи на групата са гледани почти милиард пъти. Видеоклипът на песента “Africa” има почти 20 милиона гледания, а записът на живо от Амстердам – 10 милиона.

Схема на залата


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *