Три дни рок музика и диджей ритъм на първия София Интро! Фестивал

|
София Интро! Фестивал събира интернационални мега звезди за откриването на музикалния сезон в България. Той ще отбележи началото на сезона с празник от музика. От 10 до 12 май всички ние ще говорим един и същи език – езикът на музиката. Фестивалът ще се проведе на Парка на Летище София в близост до Терминал 2.
Първият Интро! Фестивал в София представя изцяло нова концепция, фокусирайки максимално много върху артистите и музиката, която те правят. Затова на фестивалната площ ще бъдат разположени две напълно различни като музикален стил сцени – Рок сцена и диджей сцена, на които за пръв път в Източна Европа ще бъдат Sunrise Avenue(Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия), Quick and Dirty (Швеция), Monarken (Швейцария) и много други.
България ще бъде представена от бандите My Disorder, Jerihon, Maze, Shum, Yuvigi, Q-Check, Doctor’s Gogo band и много други. На DJ пулта ще застанат познатите United Colors of Music DJ Dr. Feelgroove, MOEVV и Deep Laid, GOSH, DJ Malkavian feat DJ FANatic и др. Предстои обявяването на още артисти.
Фестивалният парк ще работи за посетители от 14,00 до 6,00 ч. през трите музикални дни. Официалното откриване ще бъде в 18 часа на 10 май 2012. Афтърпартитата след всеки фестивален ден ще бъдат в клуб RockIT.
Поради ограничение на местата за паркиране и с цел повишаване сигурността на посетителите, маршрутни автобуси ще свързват парка с градската част.
Цената на еднодневния билет е 50 лв, а цената на тридневния билет за фестивала е 120 лв.
В основата на фестивалната идеята е заложено посланието, че музиката е универсалното послание за един по-добър свят. София Интро! Фестивал има задачата да развие максимално тази концепция. Интро! Фестивалът е първият фестивал на територията на България, който е с благотворителна насоченост и ще подпомага дейността на организации като I Can Too, Sofia Animal Rescue и други хуманитарни организации. От цената на всеки един закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Sofia Animal Rescue и други.
Билети ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители.
Повече информация за бандите и диджеите и самият фестивал може да бъде намерена на официалния сайт на София Интро! Фестивал, а също и на официалните профили на фестивала във Фейсбук и Туитър.
Ако искате да се присъедините към екипа на Фестивала, можете да кандидатствате за доброволци, като изпратите имейл на адрес: volunteers@introsofia.com
 

По материали на Интро! Фестивал

(Германия),


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *