Три часа с Machine Head, God Forbid и Caliban в София

|

От 1 декември билети за концерта ще се продават на касата на национален стадион „Васил Левски“


 
MACHINЕ HEAD, GOD FORBID и CALIBAN пристигат на 11 декември, в деня на концерта, след участие в Македония. Групите са придружени от 16 души технически екип и тур мениджър.
Един тир е музикалното оборудване на MACHINЕ HEAD, GOD FORBID и CALIBAN за „екстремния“ концерт в зала „Фестивална“.
Шоуто е с начален час 19:30. Лайфът на подгряващите CALIBAN и GOD FORBID ще продължи повече от час. В 20:45 на сцената ще излязат „чудовищните“ MACHINЕ HEAD .
В началото на октомври стартира европейската част на турнето на MACHINЕ HEAD — „World Turns Blue To Gray Tour“. Билетите за концертите на бандата във Франция, Португалия, Холандия, Австрия и Великобритания бяха продадени още на първия ден.
Бандата обяви, че планира да издаде DVD Live с концертните им участия във Великобритания. Ексклузивно за европейската част на турнето MACHINЕ HEAD ще издадат в ограничен тираж сингъла „Days Turn Blue To Gray“
До 30 ноември билети за концерта могат да бъдат закупени на касите на Билетен център, НДК. От 1 декември билети за MACHINЕ HEAD, GOD FORBID и CALIBAN ще се продават на касата на Национален стадион „Васил Левски“, на ъгъла на ул. „Гурко“ и бул. „Евлогий Георгиев“. Промяната се налага поради засилените мерки за сигурност при провеждането на срещата на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ). Районът около НДК ще бъде блокиран.
Билети могат да бъдат открити и в музикалните магазини „Тангра“ и ОЧЗ — София, OZZ — Варна, „Саунд гардън“ — Бургас, „Метъл мания“ — Стара Загора, „Мюзик център“ — Пловдив, „Рок шоп музикален свят“ — Пловдив.
На адрес machinehead.agencyprima.com феновете могат да намерят подробна биография на бандата, актуални новини за гостуването им в България, както и да закупят билети on-line на адрес biletionline.com/machinehead.
 

По материали на агенция ПРИМА.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *