Туборг Green Fest това лято

|
Концепцията на Туборг Грийн Фест се появява за пръв път миналата година в Русия. Това лято тя включва и България с няколко от най-големите концерти и възможност за почитателите на групи като "Ред Хот Чили Пепърс" и "Бийсти Бойз" да спечелят билети за изявите на любимците си.
В София част от феста са концертът на INXS на 1 юни и на Пинк на 1 юли (и двата на ставион "Академик") и на Майкъл Болтън на 5 юли в зала 1 на НДК. "Туборг" подаряват и билети за 13 юли, когато на фестивала EXIT в Сърбия ще гостуват "Бийсти Бойз", и за единствения концерт на "Ред Хот Чили Пепър" по тези географски ширини - на 26 юни в Инджия, на 43 км от Белград. Обявените за този "Грийн Фест" 60 000 билета бяха светкавично разпродадени, същото се случи със съвсем скоро пуснатите допълнитени 10 000 бройки.
На "Грий Фест" Инджия ще излязат още Kasabian, Kiril, Edo Maajka и Ritam Nereda.
Европейската част от турнето на "Ред Хот Чили Пепърс" включва Франция, Германия, Полша, Италия, Холандия и Испания. В Инджия те ще представят изключително шоу, което е изцяло дело на самата група, а специална сцена за целта ще бъде транспортирана от Белгия.
Повече подробности могат да се прочетат на www.exitfest.org, както и на www.redhotchilipeppers.indjija.net


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *