“Уикеда” заместват Евърласт като подгряващи за Unkle

|
Поради заболяване Евърласт (Everlast) няма да успее тази вечер да присъства на "Спирит ъф Бургас", както вече ви информирахме. Съобщението от артиста дойде на 12 август, ден преди старта на най-големия летен музикален форум у нас и два дни преди участието му на фестивала.
Организаторите на събитието бяха в непрекъснати 24-часови преговори с друго голямо име от международната сцена, но поради краткия срок за организация и логистика около пристигането на артистите и най-вече поради липса на подходящи полети за придвижване до България, името, което бе възможно да замени Евърласт, не бе потвърдено.
Тъй като вече остават броени часове до началото на втората фестивална вечер, организаторите на "Спирит ъф Бургас" взеха възможно най-доброто решение при спешен и непредвиден случай като този. Те поставиха в програмата на основната сцена за 14 август една от най-обичаните и харесвани български банди, която от години жъне успехи не само у нас, а и на редица международни фестивали. "Уикеда" е името, което ще погрява Uncle - хедлайнерите на основната сцена във втората фестивална вечер. "Уикеда" бяха предвидени като финализираща банда в програмата на сцена "Джак Даниълс" тази вечер. При настоящите обстоятелства техният гиг на основна сцена ще е между 21 и 23 ч. Вечерта на рок сцената ще завърши с шоуто на Светльо&Дъ Леджендс.
Феновете на Евърласт, закупили еднодневни билети за фестивала, конкретно за 14 август, специално за неговото участие, могат да върнат билетите си и да получат парите си обратно от мястото на закупуване.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *