Фадо сензацията Диолинда в зала България на 11 юни

|
Фадо сензацията „Диолинда” ще пее в зала „България” на 11 юни. Групата е музикален феномен, който след Португалия превзема Европа като буря. „Диолинда” представя традиционното фадо с елегантност, чувство за хумор и проникновение.
„Диолинда” сега е най-популярната група в Португалия. Наричат ги още свежото лице на фадото. За разлика от класическото фадо, символизиращо болката и тъгата, изпято от забулени в черно жени, „Диолинда” пее облечена в цветни и весели тонове, грабва с португалския си ритъм и задвижва публиката с шеметно шоу.

Още първият албум на „Диолинда” е с рекордни продажби и платинен статус. Музиката на групата включва фадо, морна от Кабо Верде и бразилска музика. Освен с прекрасното си звучене песните на групата се отличават с поетични текстове, разказващи истории за обикновени хора, за истинска любов и интересни случки.

Имало едно момиче, което се влюбило в музикант от филхармонията, който свирел на туба. Момичето изпитвало неудобство, защото нейните приятелки слушали само хип-хоп. Но сърцето на момичето биело в ритъма Фон! Фон! Фон! Фон! И в този момент от историята цялата аудитория започва да танцува. Музиката на „Диолинда” е само акустична и наистина връща любовта на публиката към нея.

Концертът на „Диолинда” се организира с любезното съдействие на посолството на Португалия. Билети се продават в системата на www.eventim.bg, www.ticketsbg.com, мрежите на Германос, магазини Пикадили, Ориндж и на касата на зала България.

Диолинда може да чуете тук:

http://www.youtube.com/watch?v=jq1j-Dq11WQ

http://www.youtube.com/watch?v=Z0nhl7ax_uE

http://www.youtube.com/watch?v=AIibYdfvwng


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *