Фейт Ноу Мор откриват Спирит ъф Бургас

|
Организаторите на фестивала "Спирит ъф Бургас" (Spirit of Burgas) потвърдиха, че на 14 август Фейт Ноу Мор (Faith No More) ще е основен хедлайнер. На феста идва и още една любима на българските фенове група - Фън Ловин Криминалс (Fun Lovin` Criminals).
Фейт Ноу Мор е сред групите, оформили рок звука на 90-е години. След разпадането й фронтменът Майк Патън и басистът Били Гулд представиха с голям успех в България различни свои музикални проекти. И на двамата постоянно беше задаван въпросът „Има ли надежда отново да ви видим заедно?”
Новината за повторното събиране на бандата взриви музикалния свят и феновете започнаха да гадаят къде ще могат да я видят и чуят. Много от българските й почитатели стегнаха багажа и зачакаха обявяването на дата за концерт в чужбина. В крайна сметка ще се наложи рокаджиите от цяла Европа да пътуват до Бургас, за да видят на живо Фейт Ноу Мор.
Друга приятна изненада за феновете на Спирит ъф Бургас е потвърденото участие на Fun Lovin’ Criminals в тазгодишното издание на фестивала. Винаги елегантните и супер стилни нюйоркчани ще се качат на главната сцена на 15 август.
Имената на хедлайнерите за последната вечер на фестивала – 16 август, все още се пазят в тайна.

Spirit of Burgas dance nights” ще бъдат програмирани от водещите промоутъри в страната

За настроението на денс маниаците и тази година ще се погрижат най-добрите диджеи. На 14 август сетове ще пускат артисти избрани от H.M.S.U., на 15 август - от METROPOLIS, на 16 август - RENESANZ. Скоро ще бъдат обявени имената на всички диджеи, които ще вземат участие в “SPIRIT of Burgas dance nights”.

Билети за фестивала ще се продават от 18 май в мрежата на Евентим.

SPIRIT of Burgas е фестивалът, който все още предлага едни от най-евтините цени на билети в цяла Европа. До 10 юни феновете ще могат да си закупят еднодневен билет на промоционална цена от 35 лв. След тази дата билетите ще струват 40 лв. На касите при входа на фестивала дневният билет ще струва 50 лв.
Тридневните билети също ще се продават на промоционална цена от 90 лв. до 10 юни. След тази дата те ще струват 100 лв., а на входа на фестивала – 120 лв.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *