Фентъзи събитието „Окса Полок” излезе на български

|
Издателство „Рива” среща всички книгомани с най-новата сензация във фентъзи литературата за тийнейджъри „Окса Полок”. Вече във всички книжарници в страната може да бъде открит първият том от поредицата -„Невидимият свят”. Историята, която се превърна в истинска мания за младежите навсякъде, е написана от Ан Плишота и Сандрин Волф.
Книгите за Окса Полок вече са продадени в милионен тираж, в над 25 страни, в които тийнейджърите се обединяват в общата си любов към истински приключения, необикновени предизвикателства и чудати герои.

Екзалтираните им позитивни мнения и впечатления от Окса Полок изпълват интернет пространството. В Мрежата има множество сайтове, блогове и форуми, посветени на Окса Полок и нейните фенове.

Окса Полок е тринайсетгодишно момиче, като всички тринайсетгодишни момичетa по света.
Един ден, докато преживява сама в стаята си промените в живота на семейството й, установяването му в Лондон заради новата работа на баща й, и предстоящото й постъпване във френски колеж в Лондон, тя открива странни явления...
Но всичко не свършва дотук. Още същата вечер върху коремчето й се появява загадъчна следа. Уплашена, отива при любимата си баба Драгомира и й разказва какво се е случило. Тогава Драгомира разкрива пред Окса историята на техния род. Тяхната родина се нарича Едефия и е изгубен и невидим свят, някъде тук, на Земята... А Окса е единствената надежда да го открият някога.
Момичето никога вече няма да е същото. Ще трябва да живее живот на обикновено дете и в същото време да следва поразителната си съдба. А най-добрият й приятел Гус ще сподели с нея невероятните изпитания, пред които ще се изправи тя.

Окса Полок обича пирожки, рок музика и карате. Не понася да привлича внимание. Мрази буболечки и розовия цвят. Харесва нинджи, джинси и големи маратонки, обожава приятелите си, свободата и да хвърчи на ролерите си...
Но какво крие баща й и защо? Коя е Драгомира и какви са странните създания, които населяват дома й?
Най-добрият й приятел Гус винаги е гласът на разума и е рамо до рамо с Окса в удивителните й изпитания.
Дали ще се справят? Как ще преминат по опасните, вълшебни и магически пътища?

За всички новости около Окса Полок:
https://www.facebook.com/OksaPollockBulgaria

Приятно пътуване към „Невидимият свят”!
 

По материали на издателство "Рива"


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *