Фестивалът “Елевейшън” си партнира със сръбския “Белград Колинг”

|
Джеси Джей (Jessie J), Ози Озбърн (Ozzy Ozborne) и Фейт Ноу Мор (Faith No More) ще гостуват в сръбската столица между 27 и 29 юни на най-големия сръбски фестивал "Белград Колинг" (Belgrade Calling). Двата фестивала "Елевейшпън" и "Белград Колинг" ще се подкрепят взаимно в популяризацията си на българска и сръбска земя.

Това са само част от звездите, които ще пристигнат в сръбската столица в последните дни на юни. В най-впечатляващия лайн-ъп, организиран някога за Белград, влизат още Дъ Кълт (The Cult), Парадайз Лост (Paradise Lost), Дъ Даркнес (The Darkness), Ъгли Кид Джо (Ugly Kid Joe) и много други звездни имена от най-доброто на световната музикална сцена.

30 000 души е капацитетът на Bellgrade Calling, който тази година се очертава като най-големият фестивал не само за западната ни съседка, но и за целия бивш югославски блок. Билетите за България ще се купуват от мрежата на Ивентим и Тикетпро, а стартът на продажбите е на 9 април 2012.

Билети ще могат да се закупят отделно за всеки един от трите фестивални дни или в няколко комбинации. Цените на билетите за отделните дни са 31,5 евро за всяка от вечерите на 27 и 28 юни, и 36 евро за петъчната вечер на 29 юни. 54 евро е пакетната цена за първите две вечери, а билетът за целия фест е 72 евро, което с оглед на звездите, които ще се появят на сцената, си е истинска сделка.
 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *