Фестивалът Metamorphosis прераства в грандиозен Хелоуин маскарад

|
Третото издание на фестивала за електронна музика Metamorphosis ще се проведе в навечерието на екзотичния празник Вси светии, 31 октомври (събота). За първи път в България Хелоуин ще се чества в такъв мащаб – събитието, организирано от агенция Renesanz, ще се състои в палата 14 на Международен панаир Пловдив, на площ от 3000 кв. м.
Залата ще бъде тематично декорирана от "Ку-Ку магЪзин", които също така ще имат щанд на място за продажба на парти аксесоари и облекла. Незадължителният, но препоръчителен дрескод за вечерта е маски/костюми, като посетителите са напълно свободни да развихрят фантазията си на тема ексцентричен външен вид.

За фестивала са поканени някои от най-актуалните в момента световни диджеи – Dusty Kid (Италия), който това лято участва на всички големи международни фестивали и който ще представи своето уникално лайв шоу; Popof (Франция), който преди броени дни спечели приза “Най-добро ново име на сцената” на годишните музикални награди на Ибиса, и чиито парчета се пускат от светила като Tiesto, Sven Vath, Dubfire, Carl Cox и др; Dandi & Ugo (Италия), добре познати като гениите зад култовия лейбъл Italo Business и фаворити на българската публика; SideKick (Италия), автор на тоталния хит на годината Deep Fear; както и легендарният техно ветеран CJ Bolland (Белгия). От българска страна ще се включат домакините Balthazar и JackRock, както и D-Phrag с подгряващ сет.

“Решихме, че е крайно време този забавен празник да бъде отбелязан подобаващо и в България. Има нещо много специално в чувството да си заобиколен от маскирани хора и сме убедени, че тази идея, в комбинация с добре подбраните гост-диджеи, ще остави незабравим спомен”, споделят от Renesanz.

Първите 2 издания на Metamorphosis събраха в Пловдив над 8000 души от цялата страна, което превърна фестивала в едно от най-мащабните събития за денс музика в България. Мероприятието се организира под егидата на община Пловдив.

Renesanz са се погрижили на 31 октомври да не липсва нищо - стилна вип зона с отделен достъп и фронтален изглед към сцената, перфектно 100 киловатово озвучаване от RCF, впечатляващо осветление с цветно лазерно шоу, завладяваща мултимедийна визия, и официално афтърпарти в клуб Eskada, начало 5.00 ч. Препоръчителен дрескод: Halloween madness, be creative!

Билети (24 лв.) и випове (30 лв.) се продават в цялата страна в магазините на Germanos и М-Свят, Usit Colours, Orange Center и Пикадили, както и в разпространителската мрежа на Eventim. На място: билет - 28 лв. VIP - 40 лв.
 Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *