“Фортисимо Фамилия” представя “Оберон и пъстървата”

|
ОБЕРОН И ПЪСТЪРВАТА
с участието на актьорите Иван Бърнев и Илиана Коджабашева

27 март (неделя), 11:30 часа, зала България
118262z_
Оберон и Пъстървaта” е концерт-приказка, която ще разкажат актьорите Илиана Коджабашева и Иван Бърнев, с помощта баритона Валери Турманов и Софийска филхармония под диригенството на Максим Ешкенази.

118262z_В тази заплетена история се срещат цяла група чудати герои. Оберон е крал на елфите, който търси за кого да омъжи красивата си дъщеря. И понеже съдбата си знае работата, в този момент се появява Вълшебният стрелец и водещ актьор от Народния театър - Иван Бърнев.

118262z_Музикалната “Пъстърва” на Шуберт обаче има много важна роля, с нейна помощ талантливата актриса Илиана Коджабашева ще изпита чувствата на кандидата за сърцето и ръката й.
И точно както подобава на една необикновена любовна история и горска, пролетна приказка, музикантите от Софийска филхармония ще изпълнят произведения на композитори, творили през епохата на Романтизма - Феликс Менделсон-Бартолди, Франц Шуберт и Карл Мария фон Вебер.
Фортисимо Фамилия е музикално-образователна програма, която въвежда деца и техните родители в света на класическата музиката. Осъществява се благодарение на Фондация Америка за България и в партньорство със Софийска филхармония.
Билети на касата на зала България и онлайн резервации в сайта на Софийска филхармония:
http://www.sofiaphilharmonie.bg/tickets-sf/index.php?dir=views&file=seatmap-w
27 март, неделя, 11:30, Камерна зала България


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *