ФСБ в усилена подготовка за предстоящото турне през декември

|
Вече е в ход подготовката на ФСБ за предстоящото концертно турне на групата. В процес на уточняване са музикантите, с които Триото ще поднесе новата си концертна програма на публиката. Асоциирането на млади музиканти към ФСБ, започнало от Новогодишния концерт на групата на площад Батенберг, организиран от БНТ по повод приемането на България в ЕС, ще има своето продължение.

Не случайно е избран и първият град и първата дата на турнето - Варна, 8 декември!
Както е известно, освен феновете, предплатили още неиздадения албум, единственият спонсор, спомогнал за реализирането му, е от Варна. Константин Щерев, който живее и работи във Великобритания, е запазил скъп спомен от концертите на ФСБ в родния му град преди години, колекционирал е албумите им и е отнесъл в добрата стара Англия късче музика от България - музиката на ФСБ.
Жест на благодарност е изборът на Румен, Косьо и Иван да уважат първо публиката в морската ни столица.

Не е случайно и съвпадението със студентския празник. Впечатляващата концертна програма, звук, осветление и мултимедия, която легендарната група подготвя, ще бъде поздрав и към младите българи, които получават висшето си образование във варненските университети.
За подробна информация следете сайта www.fsb.bg
Билети за концертите може да намерите в мрежата на Тикет Плюс - http://ticketplus.bg
Цената на билетите за концерта във Варна – 08.12.2010 г. е от 20 до 50 лв, билетите ще се продават в билетната каса на ДКС, в магазин "Оз", магазин "Фотосинтезис", магазини "Ориндж", “Техномаркет” и супермаркети "Пикадили".

Цената на билетите за концерта в Пловдив – 10.12.2010 г. е 30 лв. (правостоящи) и 50 лв. (VIP зона). Билетите са в продажба в Билетен център пред Общината, магазин "Мюзик Център", магазини “Техномаркет” и супермаркет "Пикадили" в Ритейл Парк Пловдив.

Билетите за концерта в София, който ще се състои в зала 1 на НДК на 13 декември, са от 30 до 50 лв., като има ограничено количество VIP билети по 90 лв. Билетите за концерта на ФСБ се продават в билетен център НДК, в "Дюкян Меломан", в супермаркети"Пикадили", в магазини "Ориндж", “Техномаркет” и "Фотосинтезис" (подробен списък на касите на сайта на Тикет Плюс http://ticketplus.bg)
 

По материали на организаторите

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *