ФСБ: Заедно можем!

|
ФСБПреди няколко месеца легендарната група ФСБ обяви свой концерт на 27 март 2013 г., с мотото “Вълче време”. Въпреки известността на едноименния хит, музикантите вложиха допълнителен смисъл в наименованието на новата си концертна програма. Така след “Точката” отново предизвикаха предположения и тълкувания в медиите и сред феновете в социалната мрежа.

На 7 февруари във Фейсбук-страницата ФСБ публикуваха послание към приятелите и почитателите си в акростих, който само няколко дни по-късно прозвуча изненадващо далновидно и уместно, предвид последвалите събития на протестите, изразяващи недоволство от социалната и политическа безизходица в България.

Време е да поставим в

Ъгъла

Лошите мисли и

Чувства и да погледнем напред.

Единствено

Вярата, че сме истински,

Разумни, силни и се обичаме

Е изход в тези вълчи времена.

Можем ли?!

Е, как да не можем... заедно!

Днес Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев “рисуват” образа на времето със своята музика - актуална, значима, изпълнена с човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем високо, високо, високо.

“Всеки трябва да прави това, което може най-добре” - заявяват музикантите. “Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!”

Сред песните, които ФСБ ще представи в рок спектакъла “Вълче време”, има още многозначителни заглавия: "Последният човек", "Иде вятър", "Дневен сън", "Параграф", "Заспало зло под камък"... Ще ги разтълкуваме заедно от гледната точка на времето, в което живеем, с надежда за по-добро.

Следете http://fsb.bg и https://www.facebook.com/fsb.bg за допълнителна информация.

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ са в продажба от 1 декември на касата в НДК, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис".

Цени на билетите от 40 до 65 лв.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *