Хип-хоп артисти се събират в BG HIP HOP U.N.I.T.Y. за Спирит ъф Бургас

|
Хип-хоп шоуто в първата вечер на Спирит ъф Бургас с изпълненията на Tinie Tempah, Ms. Dynamite и Busta Rhymes ще бъде подобаващо подгрято от BG HIP HOP U.N.I.T.Y. Специално за петото издание на летния фестивал едни от най-популярните български артисти в момента и водещи всички класации у нас са подготвили незабравимо изживяване.

За първи път на 3 август на една сцена се качват Bobo & The Gang, 100 КИЛА, Лора Караджова, Jahmmi Youth и Alex P. Едва ли някой от тях има нужда от представяне, така че може да сме абсолютно сигурни, че лятното настроение и най-новата българска музика ударно ще подгреят всички фенове преди на сцената да се качи „най-бързата рима” Busta Rhymes.

Освен добре познатите хитове на всеки един от членовете на BG HIP HOP U.N.I.T.Y., сред които и абсолютният летен хит „Дим да ме няма” (Графа & Bobo, feat. Печенката), на главната сцена ще има много изненади, гост изпълнители и неочаквани миксове.

Спирит ъф Бургас е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор.

Цени на билетите до 09 юли:

  • SPIRIT of Burgas 3-day Full Festival Pass - 200 BGN /SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/

  • SPIRIT of Burgas 3-day Pass - 130 BGN

  • Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 3-day Pass - 90 BGN   • SPIRIT of Burgas 1-day Full Festival Pass – 90 BGN /SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/  • SPIRIT of Burgas 1-day Pass - 60 BGN

  • Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 1-day Pass - 35 BGN


От 1 юли се продават билети през мрежата на EasyPay и ePay.bg, както и продажбата на билети за къмпинга.

От 9 юли започва и продажбата на ISIC и DSK Direct билетите, които дават 20% отстъпка от цената на билетите, които ще се продават на входа на фестивала. ISIC билетите ще се продават в офисите на USIT Colors, както и на: www.isic.bg Количеството на билетите с отстъпка е ограничено и цените ще важат до изчерпване на количествата. Намалението е само за 3-дневни билети.

Билетите са в продажба в мрежата на www.Eventim.bg


По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *