Хотел “Хилтън” и Фондация “Традиция” организират изложба на великденски яйца

|
По случай наближаващите Великденски празници, хотел “Хилтън” и фондация “Традиция” организират изложба на великденски яйца. Тя ще се състои във фоайето на хотела и е дело на над 70 деца, нуждаещи се от специални грижи.
Участниците са използвали артистично въображение, разнообразни техники и богата гама от цветове, за да превърнат яйцата в истински шедьоври. Декорацията им влючва брокат, парченца яйчени черупки и платове, висящи орнаменти и други.
Художниците са на възраст между 10 и 14 години, от различни социални домове и центрове в България: професионалното училище "Княз Борис”, социалния център "Св. Мина" и центъра по изкуства “При извора” в София; бургаския център "Св. Николай", сливенското помощно училище “Д-р Власаки Шуманов” и дома за деца и младежи с умствени затруднения в град Мездра.
Мениджърският екип на хотела ще има много трудна задача – да награди три великденски яйца, които ще заемат почетно място във великденската градина на хотела. Всички гости на тази изложба с благотворителна цел ще могат да закупят яйцата, които най-много им харесат, на произволна цена. По този начин ще се включат в една от инициативите в подкрепа на българските деца в неравностойно положение.
Хотел “Хилтън” и фондация “Традиция” ще бъдат и домакини на “Традиция” великденски брънч, който ще се състои на 23 април, от 12:00 до 15:30 ч. в ресторант “Сезони”. Фондация “Традиция” ще аранжирана събитието с уникална великденска украса, която гостите и посетителите на хотела ще могат да си закупят.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *