Ъпсурт почерпиха с Нескафе 3 в 1 над 2000 души във Велико Търново

|
2000 фенове на Ъпсурт изпълниха Двореца на културата и спорта във Велико Търново вечерта на 10 май. Въпреки гръмотевичната буря и поройния дъжд всички чакаха търпеливо пред залата, за да видят своите фаворити на живо.
Непосредствено преди концерта 7 от най-яростните фенове на топ-триото имаха шанса да се срещнат лице в лице с Хазарта, Венци и Буч.
Точно в 20:15 часа беше даден официален старт на националното турне “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път”. Светлините в залата угаснаха и на сцената се появи човекът-оркестър Я-Я Роянов, чието първо изпълнение беше на кюнец. Нестандартият “музикален инструмент” първоначално озадачи публиката, след което я изправи на крака и предизвика бурни аплодисменти.
За да подгреят феновете на сцената се качиха и Лора и Слави от Болфейс с любимото парче “Нека бъде лято”. Последваха “Моя собствена игра” на Лора, “Нямам шеф” и “Още от деца” на Дичо, за да се стигне до кулминацията на вечерта. Точно в 21 часа прозвучаха първоначалните бийтове на класическото “Попфолк” и на сцената се качиха Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч. В последвалите над 90 минути лайф Ъпсурт преминаха през добре познатите хитове от предишни свои албуми като парчетата “Психопат”, “Искам твойто тяло”, “Чекай малко” и “Кълчи кълки”, за да стигнат до лайф промоцията на “Втора цедка”.
“3 в 1 неочаквано добра комбинация” и “Твойта майка също” Ъпсурт изпълниха с Лора Караджова. За финал момчетата бяха оставили химна на народа “Колега”, който изпълниха със стопроцентовото участие на феновете в залата.
„Евала!”, сваляне на шапка и дълбок поклон от страна на Ицо Хазарта провокираха възторжената и екзалтирана публика в старопрестолната столица.
С викове Още, още, още! ЪПСУРТ изпълниха на бис повторно новия хит на лятото – “Втора цедка”.
Днес, 11 май, в Русе е вторият концерт от националното турне “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път”. Следват Варна на 12 май, Сливен на 14 май, Стара Загора на 15 май, Бургас на 16 май и финалният концерт на 18 май в Пловдив, палата №21 на панаирното градче.
Билети за концертите могат да бъдат закупени на адрес www.ticketstream.bg с цена от 4 лв. в предварителна продажба и 5 лв. в деня на концерта, както и музикалните магазини „На тъмно” във Варна, Русе и Стара Загора, „Мюзик център” в Пловдив, “Хип-хоп уеър” в Бургас, “Мюзик мания” и "Музикална зона" в Сливен. Лица под 16 години, ще се допускат на концертите с придружител, който също притежава билет.
Билети могат да бъдат открити още и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. В деня на концертите билети ще се продават и на касите на залите на концертите.
 
На адрес www.nescafe.bg феновете на Ъпсурт могат да открият актуални и любопитни новини за турнето и самите артисти.
 

По материали на агенция Прима
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *