Ясна е датата на френската пънк-рок и дръм енд бейс нощ в София с La Phaze

|
На 24 март французите от Ла Фаз (La Phaze) ще залеят алтернативната българска сцена със солидна доза джънгъл музика, поднесена с див пънк заряд. Билетите за концерта на бандата в клуб Микстейп 5 вече са в продажба в мрежата на Тикетстрийм на цена 20 лв, а в деня на събитието ще скочат на 25 лв.

Ла Фаз са от онези групи, които определено обичат енергията на живите изпълнения пред записите в студиото – в продължение на две години французите обикалят Европа и света, турирайки с близките си приятели от Ману Чао и Гогол Бордело. Кооперацията между бандите е повече от градивна, като самият Ману Чао споделя за тях: „Това е банда, създадена за лайв пърформанси - те са истински експлозив от дръм енд бейс, рага и, разбира се, тежки рок китарни рифове...”

Миналата година Ла Фаз приключиха последния си албум „Psalms and Revolution”, което за тях бе идеална причина отново да стъпят на пътя за поредната среща с публиката и сцената. За щастие, този път турнето на бандата ще мине и през България, а под турне, групарите имат предвид истинско турне – без излишни официалности, полети първа класа, кралски скариди и ягоди със сметана – само прашен път, кратки часове за сън в тур-буса и много, ама много музика.

Ла Фаз неведнъж са заявявали, че по време на всяко турне силно се впечатляват от реакцията на местната публика, както и от срещите им с местни банди. Ето защо организаторите от Teren приветстват всяка добра идея за българска група и ди джей, които да излязат на сцената преди и след французите.

Предложенията могат да бъдат „поствани” на страницата на Teren Music във Фейсбук.
А ето как изглеждат Ла Фаз на сцена с Гогол Бордело (Gogol Bordello) и Ману Чао (Manu Chao):
 

 

 

По материали на Терен МюзикКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *