1 година ХуЛите! Честито!

|
На 22 декември се навършва една година от официалния старт на сайта за нова българска авторска художествена литература "ХуЛите".
По този повод на 18 декември в Барчето на бардовете (пицария "Жолио" в ж.к. Изгрев в София) се събраха всички администратори на сайта и десетки автори и почитатели от цялата страна. Нямаше дълги тържествени слова и речи, но за сметка на това имаше торта, баница с късмети, питка с мед, блиц конкурс за произведение посветено на годишнината, много музика, песни, танци, Снежанка и Дядо Мраз и много-много-много добро настроение. Беше представена и първата книжка с приказки от конкурса "Дете Мое".
"ХуЛите" е проект на Сдружение "Словото" и е създаден от инициативна група начело с Найден Найденов (hixxtam), Вася Константинова (aurora), Светла Стайкова (BlackCat) и Албена Петрова (Angela), а техническото изпълнение е на Иван Янкулов (Administrator). За по-малко от година той се превърна в най-посещавания български литературен сайт, а може би и най-големият с над 2000 регистрирани активни потребители и над 18 000 публикувани произведения.
Екипът на "Словеса" пожелава все така успешно развитие на "ХуЛите" и весели коледни и новогодишни празници на всички негови фенове!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *