Слаш с обръщение към българските фенове

|
До концерта на легендарния китарист Слаш в София остава по-малко от месец. Последната новина около предстоящото шоу е специалното обръщение на звездата към родните фенове, което той пусна на официалната си страница във Фейсбук на чист български език, с текст: „Хей, България, идвам за моя първи концерт във вашата страна на 4 февруари в зала Фестивална. Елате и преживейте едно страхотно Rock n Roll шоу!!!”.

Самото обръщение може да видите тук:  http://www.facebook.com/Slash/posts/10151339805087439


Безспорно, това се очертава да бъде едно от най-силните музикални събития, с които ще бъде открита  концертната 2013 година! Слаш пристига със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators за първия си концерт в България. Шоуто ще се състои на 4 февруари, понеделник, от 20 ч. в столичната зала Фестивална.

Ограничено количество билети за шоуто в София все още могат да бъдат закупени на цени от 60 и 70 лева от Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticktpro.bg. Фен зоната пред сцената, за която билетите бяха на цена 80 лева, вече е напълно разпродадена.

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *